Køkken

Find dit nye køkken her hos Nettoline på Fyn

Vi tilbyder en bred vifte af forskellige typer af nye køkkener. Kig forbi Odense og lad dig blive inspireret. Vores køkkener er stilrene, men altid med din personlige stil. Vi har en bred vifte af døre, greb, låger og mange andre køkkenelementer. Vi kan tilbyde mange forskellige variationer, så tøv ikke, kom forbi Nettoline her ved Odense og Nyborg og bliv inspireret. Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål, eller gennem dialog, nå frem til dét design som vil passe dig og dit hjem bedst.

Køkkentyper

Vi har spændende køkkener som er bygget om omkring en enkelt fritstående køkkenø, til de mere klassiske køkkenmiljøer. Vi har køkkener i vores inspirationsmiljøer som indeholder alt fra klassisk opbevaring til køkkenopbevaring i en indmuret skydedørsløsning med satineret glas.  Vores køkkener spænder vidt fra det rolige køkken, til køkkenet som er inspireret af de professionelle køkkener, hvor der kan arbejdes fra alle sider i højt tempo.

Sammensætning af køkken

Vi har mulighed for at sammensætte dit nye køkken efter din personlige stil, således det passer til din indretning i hjemmet. Vi har alt fra moderne køkkener til den mere klassiske stil, og alle køkkenelementer er af højeste kvalitet. Hvis du går i tanker om et nyt køkken som er tilpasset dig og dine behov, så kontakt os gerne for en uforpligtende snak, eller kig forbi vores udstilling nær Odense på Fyn. Vores udstilling ligger i nær afstand af Nyborg og Odense her på Fyn.

Less is more – ønsker du et køkken i avantgarde stil, eller ønsker du et køkken med masser af specialiteter, så har vi det til dig. De fleste af vores elementer kan være med ”soft close” hvilket yderligere bidrager til følelsen af gennemgående kvalitet.

Renovering af køkken fra Nyborg til Odense og på hele Fyn

En renovering af køkkenet vil typisk bestå af udskiftning af fronter, låger og skuffer. Beslag og udtræksløsninger samt eventuelle nye bordplader. Der er mange dele i et køkken som kan fornyes eller gøres bedre. Fordelen ved at renovere dit køkken med Nettoline, er at vi passer mål til langt de fleste køkkenmærker. Gamle elementer fra eksempelvis IKEA, HTH, Svane og Kvik er ingen forhindring. Oplev hvordan dit køkken får helt nyt liv, et nyt udtryk, og en hel anden atmosfære med kvalitetselementer fra Nettoline på Fyn. Hvis du synes dit køkken trænger til nyt liv, nye bordplader og elementer, eller et helt andet udtryk, så tag et kig forbi Nettoline nær Odense.

Lad dig inspirere her hos Nettoline.

Køkken Basic Nature

Køkken Basic hvid

Se vores køkken tilbud!

Capri Hvid

Capri Frame Hvid

Nice Hvid

Nice Grå

Venezia Hvid

Venezia Hvid Højglans

Venezia Stone Ash

Basic Hvid

Frame Hvid Satin

Shaker Hvid Satin

Riva Hvid

Kig ind hos Nettoline her på Fyn - her finder du alt i køkken, bad, bryggers og garderobe. Hvad enten du skal have et helt nyt køkken, en opgradering af dit køkken, eller blot et par nye elementer så er Nettoline nær Odense stedet du finder det. Vi har højkvalitetsløsninger til Bad, køkken, bryggers og garderobe.

Tirano Sort

Tirano grå Eg – square

Tirano Hvid

Køkken Como Hvid Eg & Stecca

Paris Hvid

Tirano Eg Natur