Hvidt køkken med tidsløs skønhed

Trend hvid

Ønsker du en lys og indbydende atmosfære i dit køkken? Så vil et hvidt køkken fra Trend-serien være det perfekte valg for dig. Den hvide farve tilfører rummet en følelse af lys og rummelighed og skaber en stilfuld og tidløs æstetik, der passer perfekt til enhver boligindretning.

I dette eksempel ses de spændende kontraster som kan skabes til det ellers hvide køkken. Her er det kombineret med et sort armatur, der tilfører en moderne kontrast til det hvide køkkenmiljø. På væggen skaber en jordfarvet nuance en spændende modsætning, som samtidig tilfører varme til rummet. En ekstra lækker detalje er det indbyggede vitrineskab med sorte rammer; som giver mulighed for at tilføre køkkenet personlighed ved at fremvise ens yndlingsgenstande frem.

Bordpladen og køkkenøen står også i interessant kontrast til resten, med det elegante marmorlook. Kombinationen af elementer skaber et unikt og stilfuldt køkkenmiljø, der ikke kun er smukt men også funktionelt og praktisk til daglig brug.

Uanset om du foretrækker det minimalistiske udtryk eller ønsker at eksperimentere med farve og tekstur, giver Trend hvid dig mulighed for at skabe dit drømmekøkken uden at sprænge budgettet.

Når du vælger et køkken fra denne serie, får du en budgetvenlig løsning, uden at du skal gå på kompromis med kvalitet og holdbarhed.

Fronterne er f.eks. lavet i 16 mm spånplade med melaminoverflade som selvfølgelig er slagfast.
Der er ligeledes 0,8 mm brækket ABS kant. Overfladen tager ikke nemt imod ridser og generelt kræver køkkenet ikke meget vedligeholdelse.

Er du interesseret i at se køkkenet i vores køkkenbutik i Odense, er du altid velkommen til at kigge forbi. Har du spørgsmål eller skal vi tage en uforpligtende snak, står vi altid til rådighed på telefon 71 99 88 86. Vi kan også kontaktes igennem vores kontaktformular her.

Køkken Trend hvid

Vil du ringes op?

Udfyld formularen. Eller ring til 71 99 88 86