ELEGANT OG PRAKTISK

Nice løvgrøn

Nice-serien er den ideelle løsning, hvis du søger et køkken, der kombinerer tidløs stil med praktisk funktionalitet og en masse muligheder på farvepaletten. Her på billederne ses et eksempel med den smukke løvgrønne farve der tilfører rummet karakter og skaber et spændende og indbydende udtryk i køkkenet.

Udover løvgrøn fås disse fronter også i et udvalg af 11 forskellige malede farvevarianter, hvilket giver dig mulighed for at tilpasse køkkenets udtryk nøjagtigt efter dine ønsker. Derudover kan du skabe dit personlige præg ved at vælge blandt vores brede udvalg af greb.

I dette eksempel er køkkenet kombineret med en flot lys bordplade, en lys træhylde samt et lyst spisebord – alt sammen materialer og nuancer der står i smuk kontrast til den løvgrønne. Grebene er ligeledes holdt i lys eg og runde former, som komplementerer de smukke udskæringer i lågerne.

Rent praktisk er fronterne sammensat af holdbare 18 mm MDF-plader med en bagside af melamin. Disse er beklædt med den smukke matte folie, her i løvgrøn, som desuden er skabt af genanvendte plastikflasker. Med disse materialer er overfladerne lette at rengøre, så dit køkken altid er rent og pænt.

Hvis du ønsker at komme i gang med dit drømmekøkken, tilbyder vi både at udarbejde en tegning og et uforpligtende tilbud. Udfyld formularen på vores hjemmeside eller giv os et kald på tlf. 71 99 88 86, så vil en af vores erfarne konsulenter hos Nettoline Fyn hjælpe dig.

Køkken Nice løvgrøn

Vil du ringes op?

Udfyld formularen. Eller ring til 71 99 88 86