Prisvenligt køkken Trend

Trend – Hvid, sand, grå og varm grå

Et nyt og elegant køkken skal være til at betale. Ønsker du et billigt køkken, som samtidig er af højeste kvalitet? Så skal du vælge vores serie Trend.

Køkkenet er af slagfast og holdbart melamin. Rent praktisk er fronterne skabt af spånplader i 16 mm. Overfladen er af slidstærkt melamin som både er praktisk og let at vedligeholde. Kanterne er påsat en 0,8 mm ABS-kant, som gør fronterne endnu stærkere.

Serien findes i fire flotte nuancer der passer ind i ethvert hjem. Farverne og designet gør det nemt for dig at opnå præcis den stil du ønsker, uanset om du er til skandinavisk, industriel eller en kontrastfuld æstetik.

Trend hvid åbner op og gør rummet mere luftigt, især i små køkkener. Farven gør det muligt at fremhæve detaljer, som kan være med til at skabe et rent og elegant udtryk. Foruden at være en neutral nuance giver den også mulighed for at lege med kombinationen af andre farver uden bekymringer.

Trend sand er et populært valg, da det skaber en varm og indbydende atmosfære. Farven er let at matche med andre farver, så du kan tilpasse det efter din smag. Det er også praktisk og nemt at vedligeholde. Nuancen giver ligeledes køkkenet et tidløst udseende, der passer til forskellige stilarter.

Trend grå er et solidt valg, fordi farven er moderne, rolig at se på, tidløs, praktisk og ser godt ud, uden at være for prangende. Farven går ikke af mode, så du behøver ikke bekymre dig om at skulle skifte det ud ofte. Det er nemt at tilføje farverige elementer. Nuancen er rolig at se på, ligesom den er praktisk og tidløs.

Trend varm grå har mange fordele. Den skaber en hyggelig atmosfære og tilføjer en moderne stil, der stadig føles hjemlig. Den tidløse karakter gør køkkenet til en investering, der ikke går af mode. Farven er alsidig og passer til forskellige stilarter. Den skaber visuel ro og giver dig mulighed for at tilføje kontraster for mere dynamik.

Køkken Trend

Uanset hvilken farve du vælger, får du et stilfuldt og økonomisk overkommeligt køkken, der opfylder vores høje kvalitetsstandarder.

Udfylder du kontaktformularen, vil en af vores medarbejdere fra vores køkkenfirma i Odense tage fat i dig hurtigst muligt. Du er også altid velkommen til at ringe til os på tlf. 71 99 88 86 for en uforpligtende samtale, gratis køkkentegning og et evt. tilbud.

Vil du ringes op?

Udfyld formularen. Eller ring til 71 99 88 86