Stilfuldt hvidt køkken

Venezia hvid

Venezia hvid er et moderne køkken, der både er elegant og praktisk.

Overfladen er mat og hvid, hvilket giver det et stilet, rent og enkelt look. Det understreges yderligere ved at der ikke er håndtag på låger eller skuffer; som gør alle overflader minimalistiske i udtrykket.

Alle elementer i køkkenet er designet med fokus på kombinationen af at skabe et rum der kan bruges samtidig med, at det er en fryd for øjet.

I dette eksempel er det stilrene køkken kombineret med en bordplade af massiv eg i sortolie. Noget der giver rummet en smuk kontrast, ligesom gulvets store klinker samt væggen er holdt i en smuk grå nuance.

Køkkenets fronter består af 22 mm MDF-plader med en mat hvid polyurethan toplak samt let afrundede kanter.

Med dette køkken får du slidstærke overflader, der er modstandsdygtige over for ridser og kræver minimal vedligeholdelse. Faktorer der gør hverdagen og brugen af køkkenet til en leg.

Går du og drømmer om at realisere dine køkkendrømme og ønsker professionel rådgivning, er vores køkkenbutik i Odense det perfekte sted at starte.

Vores dedikerede køkkenkonsulenter står klar til at hjælpe dig med at skabe det perfekte køkken, der matcher dine behov og ønsker.

Kontakt os for at komme i gang i dag ved at udfylde formularen nedenfor. Du kan også altid ringe direkte til os på tlf. 71 99 88 86.
Vi står altid klar til at guide dig igennem processen og her får du selvfølgelig også en gratis køkkentegning og et uforpligtende tilbud.

Køkken Venezia hvid

Vil du ringes op?

Udfyld formularen. Eller ring til 71 99 88 86