SMUKT OG HOLDBART

Køkken – Tirano Nordisk Eg

Tirano-serien byder på mange flotte fronter til det moderne skandinaviske køkken.

Udgaven her, tager sit afsæt i den nordiske minimalisme, men som samtidig har en varm udstråling. Den afviger fra den ellers meget populære hvide farve, der findes i mange hjem.
Især disse fronter med et mere varmt udtryk, giver liv og kant til køkkenet i f.eks. nybyggede huse og typehuse – en god måde at tilføje boligen mere personlighed.
På eksemplet her er fronterne kombineret med spændende materialer som marmor og sorte elementer. Der er f.eks. indbygget et smukt sort glasskab, som sammen med den varmere nordiske eg, er med til at skabe et moderne og stilrent udtryk.

Fronterne er skabt ud af en 19 mm spånplade. På denne er der en melaminbelægning, der er særdeles modstandsdygtig. Her ses årestrukturen tydeligt og giver indtrykket af en overflade, der overbevisende simulerer naturen.

Falder valget på denne køkkenserie, får du både holdbarhed i mange år fremover og let vedligeholdelse. Overfladerne er nemlig nemme at rengøre. Ligeledes er kvaliteten selvfølgelig i top.

Ønsker du at høre mere om hvordan Nettoline Fyn, kan hjælpe dig i mål med et smukt og praktisk køkken? Kontakt os da gerne igennem kontaktformularen her eller ring til os på tlf. 71 99 88 86. Vores dygtige konsulenter står klar til at hjælpe dig helt uforpligtende med en tegning og et tilbud.

Tirano Nordisk Eg Køkken

Vil du ringes op?

Udfyld formularen. Eller ring til 71 99 88 86