Stilfuldt og funktionelt køkken

Trend varm grå

Når du vælger Trend-serien, får du et elegant køkken, der er økonomisk overkommeligt og passer til langt de fleste indretningsstile.

Uanset om du hælder mest til den enkle og minimalistiske stil eller du er mere til kontraster, så er du garanteret et køkken der emmer af stil, høj kvalitet og er brugsvenligt.

Her på billedet ser du det smukke samspil mellem Trend varm grå og det naturlige Wood design. Det er et godt eksempel på den perfekte kombination af det moderne minimalistiske udtryk og det naturlige, der skaber en visuel og interessant harmoni, i et rum som samler mennesker.

Køkkenet er ikke kun virkelig godt design, det er også let at vedligeholde.

Med fronter lavet af 16 mm spånplade og en slagfast melaminoverflade er dette køkken ikke kun smukt, det er også praktisk. De solide ABS-kanter sikrer holdbarheden i årene fremover.

Den slidstærke overflade er robust over for ridser, den kan også modstå varme op til 60 grader.

Trend varm grå er ikke blot et flot køkken, men det er også funktionelt og let at passe. Derfor er det, det perfekte valg for dem der ønsker et køkken, der både ser godt ud og er til at betale.

Udfyld gerne kontaktformularen nedenfor, så vil en af medarbejderne i vores køkkenfirma i Odense kontakte dig hurtigst muligt.

Du er også altid velkommen i butikken eller til at ringe til os på tlf. 71 99 88 86.

Nettoline Fyn er det helt rigtige sted til dig, der ønsker professionel rådgivning, tryg vejledning igennem processen og høj kvalitet. Vi tilbyder selvfølgelig også altid en gratis køkkentegning og et uforpligtende tilbud.

Har vi vakt din interesse? Så tag gerne fat i os igennem kontaktformularen her, for at få yderligere vejledning og rådgivning fra vores dygtige konsulenter. Vi er også altid klar ved telefonen eller i butikken, hvor du kan se vores flotte køkkener ”live” i vores køkkenbutik i Odense.

Du kan ringe til os i dag på tlf. 71 99 88 86, hvor vi også gerne fortæller om muligheden for at få en gratis køkkentegning med, når vi laver et uforpligtende tilbud til dig.

Køkken Trend varm grå

Vil du ringes op?

Udfyld formularen. Eller ring til 71 99 88 86