Få designet din garderobe her

Stort udvalg af garderober

Vi har et stort udvalg af garderober og elementer her på Fyn til dit hjem. Vi tilbyder garderober af høj kvalitet, og vi har stort set alt her i Nettoline på Fyn nær Odense.

Garderobeløsninger

Hos Nettoline nær Odense kan du altid finde inspiration til, hvordan din garderobe skal indrettes.

Vi har alt fra skydedørsløsninger, rum til både tøj og sko, samt mange muligheder for anden opbevaring i din garderobe. Her hos Nettoline krydres det hele gerne med personlig stil, der afspejler resten af din bolig.

Nettoline leverer skydedøre og garderobeløsninger på mål. Ønsker du din garderobeløsning lavet på specialmål, så gør vi også dette. Dette kunne være sig skydedøre til skråvæg, walk-in løsninger i mange farver, samt døre med eller uden soft-luk.

Ydermere har vi her hos Nettoline mange helt unikke designs, spejlløsninger og en bred palet af farver. Vores garderobeløsninger vil altid sætte det præg i dit hjem du ønsker, kombineret med høj kvalitet og effektiv funktionalitet.

Vores kvalitetsgarderober

Garderober fra Nettoline vil altid være præget af højkvalitet, og der kan på de fleste af vores elementer monteres ”soft close” hvilket yderligere forstærker kvalitetsfølelsen af din garderobe.

Vores møbler er bygget så træet får lov til at ”ånde” – det vil sige at garderober fra Nettoline her på Fyn ikke bliver skæve, og du derved er garanteret en højkvalitets garderobe mange år ud i fremtiden. Hvad mere kan man ønske sig?

Vi lægger meget vægt på skydelåger og inventaret bag disse garderobelåger, men vi fører også et stort udvalg af traditionelle højskabe med forskellig indretning.

Vil du ringes op?

Udfyld formularen. Eller ring til 71 99 88 86

Tirano Grå Eg
Se det her
Indretning Bag Skydelåger
Se det her
Skydelåger Med delt Fyldning
Se det her
Rammelåge Hvid Med Spejl
Se det her

Personlig identitet i din garderobe

Vores garderober udstråler din personlige identitet og indretningen vil derfor også være tilpasset dig. Hvad enten du ønsker skydelåger eller højskabe – vi har det hele her på Fyn.

Vi har låger, fronter og greb der vil fremhæve dit hjems stil, og samtidig sørge for at dine ting er smukt pakket ind. Unikke designs, og de vigtige små detaljer, i alle garderobetyper fra Nettoline.

Besøg os her på Fyn ved Odense, og bliv inspireret til din nye garderobe.