Naturlig elegance og funktionalitet

Trend sand

Et sandfarvet køkken åbner op for et rum af varme og ro. Dette Trend-køkken er ikke kun et prisbevidst valg, det er også et stilfuldt indslag i ethvert hjem. Med en smuk og nutidig sandfarvet melaminoverflade bringes en følelse af natur og elegance ind i køkkenet, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Trend Sand tilbyder en perfekt balance mellem æstetik og funktionalitet. Den sandfarvede nuance skaber et lyst og indbydende miljø, der inviterer til hygge og samvær. Uanset om din stil er enkel og minimalistisk eller præget af kontraster, vil køkkenet give rummet en tidløs og harmonisk atmosfære.

Nuancen kan være med til at skabe en varm og indbydende kontrast til et ellers meget hvidt og moderne hjem.

Når man kombinerer sandfarven med grå som den gøres på noget af væggen på billederne her, skabes der en spændende dynamik og dybde i rummet.

Med fronter af 16 mm spånplade og en slagfast melaminoverflade er køkkenet ikke blot smukt, det er også praktisk og holdbart. De solide ABS-kanter sikrer køkkenets holdbarhed i mange år fremover, mens den slidstærke overflade er modstandsdygtig over for ridser og varme op til 60 grader.

Har vi vakt din interesse? Så tag gerne fat i os igennem kontaktformularen her, for at få yderligere vejledning og rådgivning fra vores dygtige konsulenter. Vi er også altid klar ved telefonen eller i butikken, hvor du kan se vores flotte køkkener ”live” i vores køkkenbutik i Odense.

Du kan ringe til os i dag på tlf. 71 99 88 86, hvor vi også gerne fortæller om muligheden for at få en gratis køkkentegning med, når vi laver et uforpligtende tilbud til dig.

Køkken Trend hvid

Vil du ringes op?

Udfyld formularen. Eller ring til 71 99 88 86