BILLIGT KØKKEN AF HØJ KVALITET

Køkken – Basic hvid og basic grå

Et nyt og elegant køkken skal være til at betale. Ønsker du et billigt køkken som samtidig er af højeste kvalitet? Så skal du vælge vores Basic løsning.

Basic serien kommer i to flotte farver: hvid og grå.
Med denne serie får du et køkken i slagfast og holdbart melamin. Serien gør det nemt for dig at ramme præcis den stil du ønsker, uanset om du er til skandinavisk, industriel eller en kontrastfuld æstetik.

Ren praktisk er fronterne skabt af spånplader i 16 mm. Overfladen er af slidstærkt melamin som både er praktisk og let at vedligeholde. Kanterne er påsat en 0,8 mm ABS-kant, som gør fronterne endnu stærkere.

Den hvide Basic front tilfører køkkenet en enkel og minimalistisk stil samtidig med, at det er holdbart i mange år frem.

Basic grå-fronten tilføjer en kontrast til den lyse nordiske indretning.
Den flotte grå farve kan kombineres med forskellige farver og overflader og giver dig mange muligheder for at skabe din unikke indretningsstil.

Uanset hvilken farve du vælger, får du et stilfuldt og økonomisk overkommeligt køkken, der opfylder vores høje kvalitetsstandarder.

Få den køkkenløsning der passer til dig. Udfyld kontaktformularen nedenfor. Så tager en fra vores køkkenfirma i Odense kontakt til dig hurtigst muligt.

Køkken Basic Hvid

Vil du ringes op?

Udfyld formularen. Eller ring til 71 99 88 86