Få designet dit drømme badeværelse her

Nyt badeværelse i Odense og hele Fyn – Få et lækkert bademiljø til en god pris her

Hos Nettoline Fyn er vi meget mere end bare et køkkenfirma. Vi har også et stort udvalg af lækre møbler til badeværelser. For os er det vigtigt, at du får en god kvalitet. Lige så vigtigt er det, at du får udnyttet dit badeværelse optimalt.

Æstetik betyder ikke nødvendigvis, at man skal gå på kompromis med funktionalitet. Hos os finder du nøje udvalgte badeværelsesarrangementer og inventar i højeste kvalitet g til en god pris. Så kan du få præcis det bademiljø du drømmer om.

Badeværelsesindretning – vi guider dig til de helt rigtige baderumsmøbler

Badeværelser kan have mange forskellige størrelser, indretning og udtryk. Hos Nettoline Fyn rådgiver vi vores kunder i valget baderumsmøbler. Det sikrer, at indretningen bliver optimal i forhold til rummets størrelse. Vores inventar er udvalgt med fokus på kvalitet og holdbarhed.

Vi sætter en stolthed i, at du får en løsning, som passer til den eksisterende stil i boligen.

Få et tilbud på nyt badeværelse eller badeværelsesrenovering – Vi har kunder fra Odense, Nyborg og resten af Fyn

Skal du have et nyt badeværelse eller renovere det gamle? Badeværelset er en vigtig del af hjemmet. Funktionaliteten skal være i top, og det skal matche resten af stilen i hjemmet.

Uanset om det drejer sig om den helt store renovering eller få opdateringer til badeværelset, står vi klar til at rådgive dig i processen. Vores mål er at du føler glæde, hver gang du er på dit badeværelse.

Gå på opdagelse i vores lækre og stilfulde udvalg af badeværelsesmøbler i Odense

Her på siden kan du finde inspiration til dine nye bademøbler. Du finder f.eks. badeværelsesmøbler i træ, trælook, grå, sort og hvid samt mange andre farver. Vores serier er tidløse og robuste. I udvalget af vores badeværelsesmøbler har vi lagt vægt på det indeklima der er i et vådrum.

Derfor er materialerne særligt udvalgt til at stå imod den daglige fugt der opstår i rummet.

Vil du ringes op?

Udfyld formularen. Eller ring til 71 99 88 86

Basic Grå
Se det her
Nice Colour Stål Grå
Se det her
Nice Hvid
Se det her
Paris Aqua Blå Colour
Se det her
Tirano Hvid / Natur Eg
Se det her
Tirano Sort
Se det her
Venezia Hvid
Se det her

Få et funktionelt badeværelsesarrangement med det helt rette inventar

Vi har mange forskellige smarte løsninger indenfor vores badeværelsesinventar. F.eks. er bordpladen en vigtig del af indretningen. Den skal være i et godt materiale så den kan stå imod det slid og vand den dagligt udsættes for. Vi tilbyder flere forskellige løsninger herunder f.eks.:

  • Bordplade med integreret vask i corian eller GetaCore
  • Badeværelsesskab med vask i sten eller porcelæn
  • Bredt skab med dobbeltvask og rigelig plads til opbevaring
  • Og meget andet

Stilrent og moderne bademiljø – Kom ind og find dit nye badeværelse i Odense hos os

Vores serie af badeværelser, består af flere forskellige designs og i mange prisniveauer. Du finder klassiske, minimalistiske og moderne løsninger. Materialerne kan ved nogle serier skiftes ud med andre. Fleksibiliteten i materialerne er din vej, til et personligt bademiljø; lige efter dine ønsker.

Badeværelsesskabe hvor det æstetiske og praktiske går hånd i hånd

God skabsplads er uundværligt. Der skal være god plads til håndklæder, makeup, cremer, toiletruller barbermaskine, tandbørster og meget andet. Hos Nettoline Fyn finder du badeværelsesskabe til ethvert behov. Vigtigst af alt har vi tænkt på at de også skal være smukke opbevaringsløsninger.

Vi tilbyder bl.a.:

  • Underskabe
  • Overskabe
  • Vaskeskabe
  • Vægskabe
  • Spejlskabe
  • Højskabe

Besøg vores butik og få et tilbud på et bademiljø til dit nye badeværelse i Odense eller et andet sted på Fyn

At udskifte, renovere og opdatere hjemmets badeværelse, er en stor beslutning. Derfor står vi klar til at rådgive og vejlede dig i processen.

Ønsker du et tilbud, så tilbyder vi naturligvis dette helt uforpligtende. Du er meget velkommen til at kontakte os på tlf. 71 99 88 86 eller udfylde kontaktformularen.

Så kontakter vi dig, så vi kan tale om muligheder for dit nye bademiljø. Foretrækker du det personlige møde, så finder du os i Odense NV.

Er du i tvivl om hvad du skal have på dit badeværelse? Eller hvordan det skal indrettes? Så er vi altid klar til at rådgive dig.