Køkken med følelsen af satin

Moderne køkken skabt med inspiration fra naturen og følelsen af satin

Satin er ikke det første man forbinder med køkkenelementer. Men det er nøjagtig det vi har skabt. Vores satin-serie byder på en lækker mat overflade. Farveinspirationen er fundet i den smukke skandinaviske natur.

Serien giver dig en klassisk og elegant løsning, hvis æstetik og look også vil fungere om 20 år. En langtidsholdbar og samtidig moderne linje.

Vi bruger mange timer i vores køkken. Derfor er det vigtigt, at det har en god atmosfære, er funktionelt og samtidig er grundlag for mange gode oplevelser. At finde sit drømmekøkken og samtidig have råd til det, kan være lidt en udfordring. Derfor har vores mål i at skabe Satin-serien været, at skabe køkkenet der bliver ved at glæde – til en pris hvor de fleste kan være med.

Miks og match satin-elementerne i dit nye køkken

Satin-serien er fantastisk at indrette med. Derfor har vi også været i gang med en del projekter. Dem kan du se her på siden. Blot fordi vi har sammensat nogle bestemte udgaver, skal du bare slå fantasien løs. De fleste sammensætninger er mulige. Alt billedmateriale du ser her på hjemmesiden, vores kataloger og foldere kan nemlig sagtens kombineres. Ønsker du at se mere om de forskellige serier, er du velkommen til at trykke på billederne herunder. Køkkenernes farver findes i mat lys grå, mat grå, mat sort og mat cashmere.

Fronterne har gennemgået en behandling hele 8 gange. Behandlingen er med til at skabe deres matte overflade. Den er samtidig også en medgivende faktor til, at du får et køkken der er let at rengøre og endda har antibakterielle overflader. Skulle du være bange for, at de er sarte og nemt får slag eller mærker, er kanterne udstyret med slagsresistente egenskaber i form af ABS og fingeraftryk kan heller ikke spores på overfladerne.

Vil du ringes op?

Udfyld formularen. Eller ring til 71 99 88 86

Satin mat grå
Se det her
Satin mat sort
Se det her
Satin mat cashmere
Se det her
Satin mat lys grå
Se det her

Har du brug for et indretningsforslag eller rådgivning

Alle medarbejdere i vores køkkenfirma har en passion for køkkener. De elsker deres arbejde, og ser det som den vigtigste opgave at give kunderne det køkken de drømmer om.

For dig betyder vores passion for vores arbejde, at vi har ekspertviden inden for området.
Du får altså en ekstraordinær oplevelse, hvor den personlige rådgivning og vejledning gerne skulle ende ud i dit drømmekøkken.

Du er velkommen til at udfylde kontaktformularen. Så vil en af vores konsulenter hjælpe dig.