SATIN MAT CASHMERE 

Satin mat cashmere køkken

Hvidt er smukt, men kan også være meget sart og virke koldt. Vores køkkenserie i farven cashmere er som skabt til at tage noget af det sterile ud af, et ellers hvidt køkken. Med cashmere kan du få et køkken som er varmt, hyggeligt og samtidig lyst.

Et nyt køkken behøves ikke at være svært at personliggøre. Hvis det virkelig skal være et rum man ønsker at opholde sig i, er det vigtigt at vælge det helt rigtige. Det kan du f.eks. gøre igennem dit personlige valg af farver og materialer.

Har du brug for hjælp og rådgivning til at få skabt drømmekøkkenet? I din lokale Nettoline her på Fyn, er vores konsulenter altid til din rådighed i forløbet.

Få dit nye drømmekøkken med vores satin-serie

Et køkken kan have mange funktioner, hvis det er indrettet ordentligt. Det velkendte koncept med køkken-alrum er i de sidste år, blevet meget populært. Det åbner op for gode stunde og samvær. Her kan måltiderne nydes i hverdagen men også til fest. Ungerne kan lave lektier, imens mor og far laver mad. Nogle benytter det endda som improviseret plads til kontorarbejde, når behovet opstår.

På dette eksempel er køkkenet indrettet med praktiske højskabe. Samtidig er det ellers lyse køkken, brudt med et element bestående af åbne hylder. Her fungerer det som ’kaffestation’ og til service-opbevaring. Bemærk at hylderne og bordpladerne er af det samme smukke lyse træ; det skaber en smuk sammenhæng i køkkenet og tilføjer en ’blødhed’.

Køkken Satin mat cashmere

18 SATIN MAT CASHMERE

For at opnå den skønne satinbløde overflade, har fronterne fået overfladebehandlinger af høj teknologi; hele 8 gange. Det bidrager til den bløde overflade på den 19 mm spånplade, som også gør, at fingeraftryk ikke sætter sig eller ses i overfladen. Kanterne er desuden påsat kunststof.

Skal vi hjælpe dig med et gratis indretningsforslag?

Vi tilbyder dig et uforpligtende og ganske gratis tilbud samt en tegning på dit projekt. Kunne du tænke dig at se et bud på dit køkken i satin-serien? Så er du mere end velkommen til at kontakte os igennem kontaktformularen. Herefter vil en af vores dygtige køkkenkonsulenter kontakte dig for at drøfte projektet videre.

Vil du ringes op?

Udfyld formularen. Eller ring til 71 99 88 86