ELEGANT OG PRAKTISK

Nice cementgrå

Nice-serien er den optimale løsning, når du søger et køkken, der forener tidløs elegance med praktisk funktionalitet. Det hele kan forstærkes yderligere med låger i en smuk cementgrå farve. Lågerne i netop denne nuance kan være med til at give dit køkken et helt andet udtryk.

Her på billederne kan du bl.a. se, hvordan de cementgrå låger i kombination med f.eks. en lys bordplade, kan give rummet et spændende udtryk.
Sammen skaber materialerne og nuancerne en smuk kontrast samtidig med, at de udgør en form for harmoni og varme til køkkenet. Grebene, udført i lys eg og med bløde former, komplementerer yderligere udskæringerne i lågerne.

Fronterne er fremstillet af robuste 18 mm MDF-plader med en bagside af melamin. De er beklædt med en smuk mat folie i cementgrå. Denne folie er lavet på baggrund af genbrug af plastikflasker. Dette køkken giver dig derfor både en miljøvenlig løsning og samtidig får du overflader, der er særdeles lette at rengøre.

Ud over cementgrå fås fronterne i 11 forskellige malede farvevarianter. Det giver dig ubegrænsede muligheder for at skabe et køkken, der matcher præcis dine ønsker.

Er du klar til at sammensætte dit nye køkken? Så er vi parate til at hjælpe. Hos os får du både en køkkentegning og et tilbud; selvfølgelig uforpligtende. Ring til os på tlf. 71 99 88 86 og en af vores erfarne konsulenter vil guide dig gennem processen. Du er også altid velkommen til at sende os en besked igennem vores kontaktformular.

Nice cementgrå køkkken

Vil du ringes op?

Udfyld formularen. Eller ring til 71 99 88 86