SATIN MAT GRÅ

Satin mat grå køkken

Grå kan som hvid og sort, skabe et stilfuldt og kontrastfuldt udtryk i boligen. Den grå kan om noget beskrives som moderne og på samme tid langtidsholdbar i boligindretningen. Når tankerne ledes hen mod køkkener og indretning, er det oftest den hvide, der tænkes på. Med den grå nuance tilføjes rummet både elegance, varme og et lækkert industrielt look.

Den grå fungerer utrolig godt med andre farver. Du har sådan set frit spil med det øvrige interiørs farver, der vil stå smukt til den matte grå overflade på dette køkken.

Billedet du ser her, er blot hvordan det grå køkken kan se ud. Har du præferencer ift. nuancer eller materialer, er det også muligt. Faktisk kan denne serie sættes sammen ud fra dine drømme.

I vores køkkenfirma Nettoline Fyn er vi altid klar med hjælp og rådgivning så du får skabt det køkken du drømmer om.

Køkken Satin mat grå

Nyt køkken med mange sammensætningsmuligheder

Når du vælger fronter i grå satin, er der et hav af sammensætningsmuligheder for materiale- og farvevalg. Her er vi også klar til at hjælpe dig i beslutningen om hvilke andre materiale- og farvevalg der står smukt til den grå overflade. Er du det mindste i tvivl om dine drømme om det perfekte køkken kan opfyldes, står vores køkkenkonsulent klar med sin viden. Det er, efter vores mening vejen til, at vores kunder får det resultat de ønsker.

Køkkenet herover har en praktisk U-form, som gør det nemt at arbejde i og komme til alle de remedier du skal bruge i madlavningen. Køkkenets u-form skabes af et ekstra element, der åbner op for ekstra arbejdsplads; men også siddepladser. På den måde kan børnene eller familiens gæster være med i køkkenet også.

Pust liv i køkkenet med et strejf af varme, i den ellers køligere grå nuance

I dette design er naturlige materialer kombineret med den matte grå og satinbløde overflade. Ydermere er køkkenet lysnet en hel del ved brugen af serien Paris i hvid. Farverne og materialerne giver rummet et både personligt udtryk, der samtidig er stilren og personlig. Den sansbare matte flade bidrager til at puste liv og et strejf af varme, i den ellers køligere grå nuance.

Et eksempel på et nyt køkken der stråler af nordisk æstetik. Brugen af de smukke materialer, komplementerer hinanden på bedste vis. I dette design finder man elementer fra Satin mat grå. Denne er sammensat med front fra vores serie Stecca natur eg. Prikken over i’et, er en lækker bordplade lavet af keramik og holdt i en smuk lys nuance.

Et eksempel på et nyt køkken der stråler af nordisk æstetik. Brugen af de smukke materialer, komplementerer hinanden på bedste vis. I dette design finder man elementer fra Satin mat grå. Denne er sammensat med front fra vores serie Stecca natur eg. Prikken over i’et, er en lækker bordplade lavet af keramik og holdt i en smuk lys nuance.

11 SATIN MAT GRÅ

Fronterne består af en spånplade i 19 mm tykkelse. Overfladen har en meget blød, nærmest satinagtig lak overflade, med det praktiske ”anti fingerprint” koncept. For at opnå den matte og satinagtige overflade, er fronternes overflade behandlet hele 8 gange med en særlig teknologi. Kanterne er limet på og består af kunststof.

Ønsker du et forslag til indretningen af dit køkken? Her får du det kvit og frit

Overvejer du at få et Satin køkken? Så hjælper vi gerne med at sammensætte et forslag til det. Som din lokale køkkenforhandler på Fyn, laver vi gerne et tilbud med tilhørende tegning på dit kommende køkken. Tag gerne fat i os igennem kontaktformularen her på siden. Herefter kontakter vores konsulent dig for en nærmere snak om dit drømmekøkken.

Vil du ringes op?

Udfyld formularen. Eller ring til 71 99 88 86