Få designet dit drømmekøkken her

Find dit nye køkken her hos Nettoline på Fyn

Et køkken er ikke bare et hvilket som helst rum hos Nettoline Fyn. Vi tilbyder derfor en bred vifte af forskellige typer af nye designs så vi kan ramme lige netop din smag. Kig forbi Odense og lad dig blive inspireret.

Vores designs er stilrene, men altid med din personlige stil. Vi har en bred vifte af døre, greb, låger og mange andre køkkenelementer. Vi kan tilbyde mange forskellige variationer.

Så tøv ikke med at kigge forbi Nettoline her ved Odense og Nyborg og bliv inspireret. Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål, eller gennem dialog, nå frem til dét design som vil passe dig og dit hjem bedst.

Køkkentyper

Vi har spændende køkkener som er bygget om omkring en enkelt fritstående køkkenø, til de mere klassiske køkkenmiljøer.

Vi har løsninger i vores inspirationsmiljøer som indeholder alt fra klassisk opbevaring til køkkenopbevaring i en indmuret skydedørsløsning med satineret glas.  Vores udvalg spænder vidt fra det rolige køkken, til køkkenet som er inspireret af de professionelle desings, hvor der kan arbejdes fra alle sider i højt tempo.

Vil du ringes op?

Udfyld formularen. Eller ring til 42 56 62 22.

Sammensætning af køkken

Vi har mulighed for at sammensætte en løsning efter din personlige stil, således det passer til din indretning i hjemmet.

Vi har alt fra moderne køkkener til den mere klassiske stil, og alle køkkenelementer er af højeste kvalitet.

Hvis du går med tanker om et nyt køkken som er tilpasset dig og dine behov, så kontakt os gerne for en uforpligtende snak, eller kig forbi vores udstilling nær Odense på Fyn. Vores udstilling ligger i nær afstand af Nyborg og Odense her på Fyn.

Less is more – ønsker du et køkken i avantgarde stil, eller ønsker du en løsning med masser af specialiteter, så har vi det til dig. De fleste af vores elementer kan være med ”soft close” hvilket yderligere bidrager til følelsen af gennemgående kvalitet.

Renovering af køkken fra Nyborg til Odense og på hele Fyn

En renovering vil typisk bestå af udskiftning af fronter, låger og skuffer. Beslag og udtræksløsninger samt eventuelle nye bordplader.

Der er mange dele i et køkken som kan fornyes eller gøres bedre.

Fordelen ved at renovere dit køkken med Nettoline, er at vi passer mål til langt de fleste køkkenmærker.

Gamle elementer fra eksempelvis IKEA, HTH, Svane og Kvik er ingen forhindring. Oplev hvordan dit køkken får helt nyt liv, et nyt udtryk, og en hel anden atmosfære med kvalitetselementer fra Nettoline på Fyn.

Hvis du synes det trænger til nyt liv, nye bordplader og elementer, eller et helt andet udtryk, så tag et kig forbi Nettoline nær Odense.

Lad dig inspirere her hos Nettoline

Stecca Eg Natur
Se det her
Stecca Eg Sort
Se det her
Venezia Hvid & Stone Ash
Se det her
Vione Hvid
Se det her
Tirano Hvid
Se det her
Tirano Sort
Se det her
Shaker Colour Løvgrøn
Se det her
Paris Colour Graphite
Se det her
Paris Hvid
Se det her
Basic Hvid
Se det her
Riva Hvid Med Sorte Gribelister
Se det her