Få designet dit drømmekøkken her

Skal du have nyt køkken? Hos Nettoline Fyn finder du dit nye stilfulde køkken i Odense på Fyn

Hos Nettoline Fyn er vores store passion køkkener. Derfor er vi også den helt rigtige samarbejdspartner, når du skal vælge nyt køkken. Mange mennesker bruger ofte flere timer i køkkenet dagligt. Det er et rum, som skal skabe glæde og varme, inspirere gastronomisk og samle mennesker.

I vores køkkenfirma i Odense på Fyn finder du et stort udvalg af stilfulde løsninger kombineret med praktik og høj kvalitet. Det er opskriften på et køkken som skaber glæde og nærvær.

Vores køkkener kan skræddersyes og personliggøres ved at kombinere greb, låger, fronter mm.

Kom forbi vores køkkenbutik. Så ser vi på, hvordan vi får sammensat dit drømmekøkken.

Nyt køkken i Odense eller et andet sted på Fyn? Kom ind og få det tegnet hos os

Skal du have nyt køkken? Så kontakt os. Vi ved at det er en både stor- og vigtig beslutning, som giver anledning til mange tanker og overvejelser.
Med vores professionelle tegneprogram kan vi give dig en idé om, hvordan det hele kan komme til at se ud.

Vi hjælper også med at indtænke din boligs øvrige indretning, din økonomi samt ønsker til funktionalitet og fremtidig pleje og vedligeholdelse.

Vores sortiment af køkkenmoduler og -møbler, tager højde for de individuelle behov og ønsker du har til dit kommende køkken.

Vil du ringes op?

Udfyld formularen. Eller ring til 71 99 88 86

Stecca Eg Natur
Se det her
Stecca Eg Sort
Se det her
Vione Hvid
Se det her
Tirano Sort
Se det her
Basic Hvid
Se det her
Shaker Colour Løvgrøn
Se det her
Paris Colour Graphite
Se det her
Paris Hvid
Se det her

Find inventar og sammensæt dit drømmekøkken hos os

Vi har komplette inventarløsninger til de kunder som ønsker dette. Vi har også kunder, der ønsker en helt unik sammensætning af vores køkkeninventar fra flere forskellige serier.

Måske du ønsker at mikse minimalisme med et strejf af varme? Vi er klar til at rådgive dig om, hvordan du bedst gør dette. Vores fornemste opgave er, at du får præcis det resultat du ønsker.

Vi tilbyder professionel hjælp til køkkenrenovering i Odense og på resten af Fyn

Skal dit køkken have et frisk pust og nyt liv? Det kan skabes både ved en mindre eller større renovering. Uanset om det skal have en komplet renovering af køkkenet, eller du blot ønsker at udskifte enkelte elementer, kan vi hjælpe dig. Vi hjælper hvert år rigtig mange kunder med at puste nyt liv i de gamle omgivelser.

Nye låger og fronter kan gøre en stor forskel. I mange tilfælde kan vi endda matche de eksisterende mål, også selvom dit køkken er fra en anden producent.

Du kan også skabe et helt andet udtryk af køkkenet blot ved at skifte bordplade og greb.

Ønsker du at tilføje mere opbevaring og funktionalitet? Så tilbyder vi også, et stort udvalg af skabe, skuffer og andre køkkenelementer i forskellige materialer.

Køkkenelementer i høj kvalitet – lige fra det klassiske og stilrene til de sidste nye trends – alt sammen til gode priser

Køkkenelementerne er med til at skabe det samlede udtryk og stemning i et køkken. Samtidig er det vigtigt, at de også giver funktionalitet og effektivitet.

Du kan give dit køkken et nyt udtryk med f.eks.:

 • Nye fronter til dit køkken
 • Et nyt køkkenbord / bordplade
 • En køkken-ø
 • En ny køkkenvask
 • Et flot og praktisk højskab
 • Indbyggede hvidevarer
 • Og meget andet

Vi tilbyder et varieret udvalg af elegante køkkenelementer, der ikke går på kompromis med kvaliteten.

Lad dig inspirere her hos Nettoline

Stort udvalg i køkkenskabe, skabselementer, højskabe med frontudtræk og meget andet

Hos Nettoline Fyn har vi skabsløsninger til ethvert behov. Løsninger som skaber overblik, og som matcher din indretning og stil.

Vores højskabe med frontudtræk, er den oplagte løsning til dig der har brug for meget opbevaringsplads i køkkenet, og som samtidig ønsker et nemt overblik over alt hvad skabet indeholder.

Søger du et bestemt udtryk til dine køkkenskabe kan vi bl.a. hjælpe med:

 • Overskabe
 • Nye skabslåger
 • Køkkengreb
 • Køkkenfronter
 • Og meget andet

Ønsker du professionel rådgivning? Få et tilbud på nyt køkken i Odense eller et andet sted på Fyn

Gå du med overvejelser om et nyt eller en renovering af dit køkken? Så tager vi gerne en snak med dig om det. Vi står klar til at tegne dine muligheder, og give dig et godt tilbud. Det er helt uforpligtende.

Tøv ikke med at kontakte os på tlf. 71 99 88 86 eller udfyld kontaktformularen. Så kontakter en af vores erfarne konsulenter dig.