SATIN MAT SORT

Satin mat sort køkken

Er du til elegance og minimalisme? Så er dette smukke sorte køkken i Satin-serien et godt bud på dit nye køkken. Fordelen ved det matte look i overfladen er, at det giver fronterne et blødt og varmt udtryk. Næsten alt passer godt sammen med sort. Det betyder, at der er frit valg på alle hylder inden for valget af farver og materialer.

Er du fyldt med tanker og ønsker til køkkenet eller badeværelset du drømmer om? Så er vores konsulenter klar med rådgivning og vejledning. Det er vigtigt for os, at vores kunder får præcis det resultat de drømmer om.

Serien satin mat sort kan tilpasses nøjagtig som du ønsker det. Har du et stort køkken og behov for meget opbevaring, kan du få det og sammensætte det nøjagtig som du ønsker. Det samme gælder for små køkkener eller særbehov.

Køkken Satin mat sort

Flot sort køkken med elegance

At implementere et køkken i sort kan være med til at tilføre hjemmet elegance, men også et mere personligt præg. Har du et lille område til dit køkken, eller er det naturlige lys meget begrænset, eller er der mangel på vinduer. Så er det sorte køkken måske ikke den rette løsning til dit hjem. Dette er dog ikke ensbetydende med, at du ikke kan få et smukt køkken i satin mat sort. Det kan f.eks. anbefales at inddrage de smukke sorte låger i dit kommende køkkendesign. Inddrag f.eks. større lysere elementer i designet og i samme løsning har du også personliggjort dit køkken yderligere.

Køkkenalrum bringer familien tættere sammen under madlavningen

Når dit køkken giver mulighed for også at fungere som et alrum, skabes der et helt naturligt centrum, med mulighed for en masse hjertevarme i dit hjem. Når det skal indrettes, er det godt at indtænke siddepladser der giver rum til socialt samvær. Selvfølgelig med fokus på komfort og det sociale. Ved at indtænke mere plads til opbevaring, skabes der både orden og ro til det rette samvær.

I dette indretningseksempel har man valgt at skabe en hyggelig bænk som bidrager til en mere afslappet atmosfære med elementerne fra serien. Samtidig er der indtænkt praktisk opbevaring i bænken – en oplagt løsning til børnefamilierne.

13 SATIN MAT SORT

Satinseriens fronter har gennemgået 8 specielle behandlinger for at få den lækre bløde finish. Den 19 mm tykke spånplade har med den specielle lakerede overflade mathed, samtidig med at der sættes fedtede fingeraftryk. Kanterne er påsat med et stykke kunststof.

Skal vi give dig et gratis forslag til køkkenindretningen?

Har du brug for syn for sagen på et kommende Satinkøkken? Så tilbyder vi hos Nettoline et tilbud samt en tegning, helt uden beregning eller forpligtelser.
Du skal blot kontakte os igennem formularen. Herefter vil en af vores konsulenter kontakte dig. Du er også altid velkommen til at besøge os.

Vil du ringes op?

Udfyld formularen. Eller ring til 71 99 88 86