Få designet dit bryggers hos os

Mangler du ideer til dit bryggers? Kom ind i butikken og find inspiration til indretningen

Et bryggers har mange funktioner i dagligdagen. For mange fungerer det som vaskerum, entre, opbevaring eller måske endda et delvist ekstra køkken. For at klare hverdagens slid er det vigtigt, at elementerne er af høj kvalitet. Samtidig er det også et rum som skal afspejle boligens øvrige indretning.

Hos Nettoline Fyn er vi behjælpelige med stilfulde løsninger til et nyt bryggers. Alle vores løsninger er af højeste kvalitet og til gode konkurrencedygtige priser.

Få et flot og praktisk nyt bryggers som er designet til at gøre din hverdag nemmere

Vores konsulenter kan hjælpe dig med den pladsbesparende løsning til dit nye bryggers. Har du behov for skabe, vaskesøjle, bordplade og en garderobeløsning? Vi hjælper dig med at finde de rette elementer som kan gøre din dagligdag lettere, og så du får den plads du behøver

Vi tænker altid komfort og optimal arbejdshøjde ind i løsningen. Dette er særligt vigtigt, hvis du skal have vaskemaskine og tørretumbler i bryggerset. Ved at hæve hvidevarerne til en god arbejdshøjde, bliver der plads til skuffer nedenfor. På den måde får du vaskemidler og diverse andre ting gemt væk – men stadig lige ved hånden.

Vil du ringes op?

Udfyld formularen. Eller ring til 71 99 88 86

Basic Grå
Se det her

Få hjælp til renovering af bryggerset til en god pris

Et bryggers bliver dagligt brugt til mange formål. Det slides på andre måder end resten af hjemmet. Derfor kan det også godt trænge til en opfriskning.

For nogle fungerer bryggerset også som entre. Her giver det måske ekstra god mening med en ”make-over”, så dine gæster bliver mødt af en rar atmosfære som det første, når de træder indenfor.

Hos Nettoline Fyn er vi behjælpelige med renoveringen af dit bryggers. Sammen finder vi den helt rigtige løsning til en den rigtige pris.

Køb bryggers møbler og andre elementer hos Nettoline Fyn

Vores bryggersmøbler er baseret på god kvalitet, flot design og en fair pris. Et bryggers er efter vores mening ikke blot et praktisk rum. Det skal også afspejle din personlige stil.

Hos os finder du billige skabe til bryggerset, som tilpasses netop din stil.

Med praktiske skabselementer til dit bryggers mangler du aldrig opbevaring

Overtøj, sko, vintertøj, vasketøj, køkkenmaskiner mm. finder gerne vej til bryggerset. Derfor er gode skabsløsninger en nødvendighed. Skabe der er lavet til formålet og samtidig pænt skjuler indholdet.

Hos os finder du et godt udvalg af skabsløsninger og billige skabe til bryggers. Kom ind i vores køkkenbutik og få inspiration og professionel rådgivning.

Kontakt os gerne for at et tilbud – så hjælper vi dig med et bryggers til en god pris

Skal du have nyt bryggers eller renoveret det gamle? Så står vi klar til at vejlede og rådgive dig.

Vi giver gerne et gratis og uforpligtende tilbud på dit bryggers. Vi sidder også klar til at svare på dine spørgsmål på tlf. 71 99 88 86.

Vil du hellere have, at vi ringer dig op? Så skal du blot udfylde kontaktformularen. Så vil en af vores konsulenter kontakte dig hurtigst muligt.

Ønsker du at blive inspireret, og se vores store udvalg? Så er du også meget velkommen til at kigge forbi vores udstilling i Tarup i Odense NV.