KØKKEN MED OMTANKE

Capri Grøn R – Et køkken med fokus på stil og bæredygtighed

Dette smukke køkken er det oplagte valg for dig, der har fokus på bæredygtighed og miljørigtige beslutninger.

Foruden et udtryk der lever 100% op til tidens indretningstendenser, får du et køkken der er skabt med ”recycle” konceptet i fokus.

Alt i køkkenet er skabt med mindst muligt spild som omdrejningspunkt. Det understreges bl.a. af fronterne, der er lavet af genanvendt plastfolie. Kernematerialet udgøres af skovbrug med en 100% certificering inden for bæredygtighed. Sidst men ikke mindst, er der i designet taget beslutning om at benytte genanvendelige elementer, i så store mængder som muligt.

Serien er nem at personliggøre og tilpasse din indretningsstil med smukke bordplader, håndtag og armaturer.

Foruden at være en moderne indretningsløsning, er den også meget let at vedligeholde. Det gør denne køkkenserie til et sikkert køkkenvalg for den modebevidste og miljøvenlige familie.

Du er altid velkommen til at komme forbi butikken og opleve dette fantastiske køkken i virkeligheden. Ligeledes står vores køkkenkonsulent klar til at rådgive og vejlede dig. Vi tilbyder også at sammensætte en tegning af dit kommende køkken, selvfølgelig uden beregning og forpligtelser.

Ring til os på 71 99 88 86 eller skriv til os igennem vores kontaktformular. Herefter vil vores køkkenkonsulent kontakte dig.

 

Køkken Capri Grøn r - bæredygtig og miljøvenligt

Vil du ringes op?

Udfyld formularen. Eller ring til 71 99 88 86