SMUKT OG HOLDBART

Køkken – Tirano Grå Eg

Fronterne i grå eg er en oplagt mulighed for at forvandle dit køkken, så det både er nutidigt og flot i mange år fremover. Tirano-serien består af en række smukke fronter, der omfavner den nordiske minimalisme samtidig med, at de tilføjer ethvert rum karakter.

Den grå eg kan bl.a. være med til at tilføre dybde til dit køkken.
Ud over det æstetiske aspekt er den grå eg også praktisk. Overfladerne er lette at rengøre og vil holde sig flotte længe.

I denne køkkenopstilling er den grå eg sat sammen med en flot hvid Fenix-laminat bordplade. Den er kun pæn men også meget slidstærk.

Opstillingen er enkel men byder samtidig på rigeligt med plads. I kogepladen findes emhætten som er en praktisk og pladsbesparende løsning. Den brede køkkenø indbyder ligeledes til siddepladser og socialt samvær i rummet.

Ønsker du at udforske flere muligheder for at skabe et smukt og funktionelt køkken med den grå eg? Så er du altid velkommen til at kontakte os gennem kontaktformularen her. Vi træffes også telefonisk på tlf. 71 99 88 86.

Vores køkkenfirma på Fyn er klar til at assistere dig helt uforpligtende og udarbejde en tegning samt et tilbud, der passer til dine behov.

Tirano Grå Eg Køkken

Vil du ringes op?

Udfyld formularen. Eller ring til 71 99 88 86