SATIN MAT LYS GRÅ

Satin mat lys grå køkken

Er du ikke til det helt hvide køkken, så er her et rigtig godt bud på et lyst og stilrent køkken. Den lyse grå er både blid og stilfuld i sin fremtoning. Dette understreges yderligere med den matte og bløde overflade på fronterne. Køkkenets elegante og behagelige udtryk, gør det til et rum man virkelig har lyst til at opholde sig i.

Er du interesseret i at få dit nye drømmekøkken i grå, behøves det ikke være i den mørke grå. Især hvis dit køkken er af den mindre slags eller der ikke er store mængder naturligt lys, kan det lysegrå look være et godt valg. Kombinationsmulighederne er uendelige, både ift. materialer og farver. Mulighederne for at personliggøre dit nye køkken er derfor mange.

Skal vi hjælpe dig med at få sammensat et lækkert køkkendesign eller et flot nyt badeværelse? Hos Nettoline finder du konsulenter, med stor viden om køkkener. De er klar til at vejlede og rådgive dig igennem processen.

Køkken Satin mat lys grå

Et flot nyt køkken hvor du slipper for pladsproblemer

I den rummelige køkkenopsætning herover tør vi næsten sige, at pladsmangel aldrig bliver et problem. Den åbne og indbydende følelse skabes til dels af den lysegrå tone. Det store gulvareal samt de åbne flader, er ligeledes en faktor i det åbne look. Hårde hvidevarer er skjult bag fronterne og er ikke en forstyrrelse for øjet. Vil børnene gerne med i køkkenet eller blot være i nærheden når der laves mad? Så er der både plads til leg på gulvet og plads til, at I kan stå flere ved bordpladen. Ovnen er ligesom bordpladen i en nøje udvalgt højde der gør arbejdet ubesværet.

Den lyse neutrale farve giver mulighed for at sammensætte elementerne med mange forskellige materialer. Køkkenets udtryk er både tidssvarende, langtidsholdbar og kan gøres personligt – lige efter dine behov og ønsker.

16 SATIN MAT LYS GRÅ

Satinseriens fronter består af en 19 mm spånplade. Overfladen føles satinagtig, grundet den specielle behandling, der er udført hele 8 gange på elementet. Denne teknik er også med til at sørge for, at fronten har ”anti fingerprint”. Som en sidste finish er der på kanterne monteret kunststof med lim.

Vi tilbyder dig et indretningsforslag – kvit og frit

Har vi vakt din interesse i et Satin køkken? Hvis ja, tilbyder vi at lave et helt uforpligtende tilbud og tegning. Ønsker du, at vi laver et gratis indretningsforslag til dig, er du velkommen til at tage fat i os igennem kontaktformularen. Herefter bliver du kontaktes af en af vores kompetente konsulenter.
Vil du gerne se den lækre Satinserie i virkeligheden, er du også velkommen til at kigge forbi vores køkkenbutik.

Vil du ringes op?

Udfyld formularen. Eller ring til 71 99 88 86