NYT BAD

Find inspiration til dit nye bad her hos Nettoline på Fyn

Har du brug for et nyt badeværelse – så finder du hvad du skal bruge her hos os. Vi ligger i kort afstand fra både Nyborg, Odense og Middelfart. Vi har en lang række klassiske badmiljøer og en lang række moderne samt nytænkende stilarter, der vil passe lige ind i din indretningsstil. Vores badmiljøer er af høj kvalitet og du vil altid føle dig hjemme i både de klassiske badmiljøer såvel som de mere moderne.

Nyt bad i høj kvalitet

Vores højkvalitets badmiljøer er din bedste måde at stå imod det fugtige miljø der opstår på badeværelser.  Kig gerne forbi Nettoline på Fyn, nær Odense og mærk den høje kvalitet af vores bad, køkkener og garderober. Du vil ikke være i tvivl om modstandsdygtigheden i vores badprodukter, og at de så samtidigt er en fryd for øjet, er kun et ekstra plus til din indretning og dit hjem. Du er velkommen til at kontakte os telefonisk, eller kigge forbi her ved Odense hvis du har spørgsmål eller ønsker til dit bad og de forskellige badmiljøer vi kan tilbyde. Du er selvfølgelig også mere end velkommen hvis du blot ønsker inspiration. Nettoline ligger i kort afstand fra Nyborg og Odense.

Alle former for nyt bad

Her hos Nettoline kan vi tilbyde en lang række forskellige designs. De fleste produkter indenfor vores bad og designvifte, kan fås i mange forskellige materialer og designs. Vi har noget til alle typer badeværelser, alt til nyt bad og vi er sikre på, at vi har kvalitetsprodukter som vil passe til din stil, dine ønsker, og i sidste ende din indretningsstil.

Kig forbi Nettoline og bliv inspireret til dit nye bad – du finder os på Fyn lige ved Odense

Bad Venezia

Bad Tirano Sort

Bad Tirano Grå Eg og Tirano hvid

Bad Shaker Stone Grey

Bad Paris

Bad Paris Hvid og Paris Støvet Blå

Bad Nice Grå

Bad Capri Hvid

Bad Basic Nature