TILBEHØR & FEATURES

SE PRODUKTKATALOG HER >>

Tophængte låger

Tophængte låger giver god komfort og let tilgængelighed i højtplacerede skabe. De findes i mange forskellige højder og bredder og er de placeret helt oppe under loftet kan man købe en åbningsbegrænser, så de kun åbner i 75 gr. og ikke rammer loftet. 

Invendige Skuffer

Indvendige skuffer giver mulighed for et mere stilrent køkken med låger uden at gå på kompromis med funktionaliteten.

 

Opbevaring til bageplader

Pladsen under ovnen udnyttes til praktisk opbevaring af bagepladerne. Fronten vippes let ned ved hjælp af alm. hængsler, men løsningen findes også med en lille udtræks skuffe

 

Integrerede hvidevarer

De integrerede hvidevarer – her en opvaskemaskine – giver et flot og stilrent design til køkkenet.

 

Hjørneudtræk og karruseller

Der findes en lang række indretningsmuligheder til hjørneskabe, hvor det kan være svært at udnytte pladsen.

Ny forbedret mulighed for at få sine hjørne løsninger til at gå op med målene, uden at gå på kompromis med det praktiske, for her kommer den Lemans formede karrusel helt ud af skabet, så man har det fulde overblik uden at skulle kravle helt ind i skabet. Fås både til højre og venstre montering.

 

Affaldssystem – udtræk under vask

Et praktisk affaldsudtræk gør den daglige affaldssortering let. Ved hjælp af håndtaget kommer begge spande nemt ud af skabet og bunden er frigjort, så det er nemt at komme til at gøre rent. Stativet kan vendes, så det både kan monteres i højre og venstre side af skabet og det passer naturligvis i skabs bredder på 500, 600, 800 og 1000 mm

 

2 delt skuffe look med plads til bestik mm.

Ønsker man det stilrene look med 2 lige store skuffefronter, skal man stadig have plads til bestik, grydeskeer mm. og det får man ved at placere en lille skuffe inde bag den store front, så man trækker den ud efter at have åbnet den store skuffe. 

Skuffeindsats

Der findes et hav af forskellige muligheder for at organisere indholdet i skufferne.
På billedet er det vist i stål, hvor de kan tages op enkeltvis, for lettere rengøring, og flyttes rundt så det passer til netop dit behov.

 

Affaldssystem – udtræk ved siden af vaskeskab

Et smalt udtræksskab ved siden af vasken er både praktisk og ergonomisk med højtplacerede affaldsspande. Fronten bliver monteret på begge skuffer så de kommer med ud på samme tid og den nederste kan evt. bruges til klude, rengørings midler mm. Fås kun i bredde 300 mm.

Affaldssystem – udtræk under vask til montering på låge

Få det fulde overblik over dit affaldssystem med denne løsning hvor udtrækket bliver monteret på lågen. Der medfølger 4 spande, 1 på 24 liter og 3 på 10 liter. Der er en hylde til opbevaring af klude, sæbe, svampe mm. Fås i bredde 600 mm.
Der kan tilkøbes en lille fodpedal til montering under skabet, så lågen selv springer ud med et let tryk på pedalen. 

 

Store og dybe skuffer

Store og dybe skuffer rummer meget og kan let organiseres med forskellige inddelinger eller indsatse. Brug af skuffer giver det store overblik over indholdet da man kan få hele skuffen trukket ud og let komme til indholdet, om det er madvarer, glas, kopper eller tallerkener. De er som standard 500 mm dybe, så der er plads til rør, kabler mm. bagved men vi har også mulighed for ekstra dybe kolonial skuffer på 550 mm i dybden. 

 

Smalle skuffer

Flere smalle skuffer giver fantastisk orden og overblik. Samtidigt giver det et nostalgisk udtryk med reference til historiske købmandsdiske. De store lange skuffer kan være rigtig gode men tit give meget rod, så det kan være en god mulighed at mikse dem med de små smalle skuffer for at bevare overblikket på de små ting. 

 

Affaldssystem – skuffe under vask

Under vasken er der monteret en praktisk skuffe med spande til affaldssortering. Skuffen er 400 mm dyb for at give plads til rør og vandlås bagved. Spandene står fast på en plastikbund med store knopper, der passer til spandene, som fås i 5,5 og 12 liter. Skabet fås i bredde 600, 800 og 1000 mm 

 

Sokkelskuffer

Sokkelskuffer giver mulighed for at udnytte spildplads til ekstra opbevaring – her vist til det ekstra service man ikke bruger så tit. De findes i mange af vores sokkelfarver og i bredde 400, 500, 600 og 800 mm

 

Jalousiskab indbygget i væg

Hvis pladsen tillader det kan man opnå både praktiske og designmæssige overraskelser ved at indbygge et par jalousiskabe i forbindelse med køkkenbordet.

 

Underlimede vaske

Alle vaske kan leveres underlimede, hvilket giver en praktisk og hygienisk bordplade uden kanter, som kan samle skidt. Vi fører alle typer og modeller i forkskellige materialer, f.eks. stål, silgranit, keramik osv. – enkelt kumme, dobbelt umme eller med en fralægningsbakke ? En stål vask er ofte billigere end en silgranit og anbefales helt klart i et bryggers, evt. med en fralægningsbakke til hjælp når man skal rense grøntsagerne fra haven eller de fisk man har fanget. 

En silgranit vask består af 80 % granit og 20 % akryl hvilket gør den ekstrem modstandsdygtig. Overfladen er 100 % lukket, ridse og syrefast så de kan virkelig tåle at blive brugt i den travle hverdag – de er utrolig nemme at rengøre da de tåler skurepulver mm. og så fås de i flere farver, så det kan passe til de låger og bordplade man har valgt. 

 

Liftdoor til mikroovn

Hvem vil ikke gerne gemme mikro ovnen af vejen, med denne liftdoor er der let og uhindret adgang til mikroovnen, som er placeret i skabet over den indbyggede ovn. Lågen bliver skubbet op, så lågen ikke er i vejen mens man bruger sin mikro ovn i længere tid af gangen

 

Højskabsudtræk

Dette nye og smarte højkabsudtræk kommer med ud af skabet når lågen åbnes, hvilket giver et godt fantastisk overblik over hvad der gemmer sig i skabet, så det er slut med at glemme det helt inde bagved. Hylderne er med grå bund og sølvgrå trådgitter. Skabet fås i bredde 500 og 600 mm og kan monteres både højre og venstre. 

 

Jalousiskab v/bord

Et jalousiskab placeret mellem bordplade og overskabene giver en unik opbevaringsmulighed til en række af de praktiske redskaber og småmaskiner, som bruges i køkkenet eller brug det som en brød boks, så det er let at komme til.

 

Højskabsudtræk

Højskabsudtrækket giver god udnyttelse af skabet sammen med et fantastisk overblik. Der er mulighed for at komme til tingene fra begge sider i dette 400 mm brede skab. Så fyld bare skabet op, man glemmer ikke hvad man har.

 

Alle billederettigheder tilhører Nettoline A/S. Det er tilladt at anvende vores detaljebilleder til publicering i andre medier, såfremt det udtrykkeligt nævnes at billederne er fra Nettoline A/S, med tilføjelse af modelnavn. F.eks. ”Foto: Nettoline, Jalousiskab v/bord”

NETTOLINE